| Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
λοστρε
Αριθμός μηνυμάτων : 160 Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010 Ηλικία : 27
| Θέμα: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Κυρ Ιαν 30, 2011 12:11 am | |
| Αφήστε αυτό που είναι γαμάτο και μην αλλάζετε. Ποιός το έβαλε αυτό το θέμα;
Όταν πάω να κάνω ένα reple στον τίτλο θέματος δεν μου εμφανίζει τίποτα και έτσι δεν μπορώ να ποστάρω. Αν ξέρεις τίποτα φτιάξτο αλλίως προτείνω να αλλάξουμε θέμα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την λοστρε στις Κυρ Φεβ 06, 2011 1:14 am, 1 φορά | |
|
| |
baf oner is back
Αριθμός μηνυμάτων : 203 Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Κυρ Ιαν 30, 2011 1:25 am | |
| - λοστρε έγραψε:
- Αφήστε αυτό που είναι γαμάτο και μην αλλάζετε.
Ποιός το έβαλε αυτό το θέμα; Εγώ το έβαλα | |
|
| |
λοστρε
| |
| |
λοστρε
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Κυρ Φεβ 06, 2011 1:15 am | |
| Λίγο χελπ αν μπορείς. | |
|
| |
baf oner is back
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Κυρ Φεβ 06, 2011 3:31 pm | |
| - λοστρε έγραψε:
- Λίγο χελπ αν μπορείς.
Τι εννοείς? Επειδή είναι άσπρο? Αν εννοείς αυτό θα αλλάξω το χρώμα που γράφουμε | |
|
| |
λοστρε
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Δευ Φεβ 07, 2011 2:53 pm | |
| - baf oner is back έγραψε:
- λοστρε έγραψε:
- Λίγο χελπ αν μπορείς.
Τι εννοείς? Επειδή είναι άσπρο? Αν εννοείς αυτό θα αλλάξω το χρώμα που γράφουμε Όχι ρε φαίνεται κανονικά όταν γράφω.Απλά όταν πάω να κάνω ένα reply δεν μου εμφανίζει τίποτα στο Post title. | |
|
| |
baf oner is back
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Δευ Φεβ 07, 2011 11:02 pm | |
| - λοστρε έγραψε:
- baf oner is back έγραψε:
- λοστρε έγραψε:
- Λίγο χελπ αν μπορείς.
Τι εννοείς? Επειδή είναι άσπρο? Αν εννοείς αυτό θα αλλάξω το χρώμα που γράφουμε Όχι ρε φαίνεται κανονικά όταν γράφω.Απλά όταν πάω να κάνω ένα reply δεν μου εμφανίζει τίποτα στο Post title. Ούτε εμένα εμφανίζεται, δεν ξέρω τι φταίει | |
|
| |
λοστρε
| Θέμα: Απ: Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) Τετ Φεβ 09, 2011 5:28 pm | |
| - baf oner is back έγραψε:
- λοστρε έγραψε:
- baf oner is back έγραψε:
- λοστρε έγραψε:
- Λίγο χελπ αν μπορείς.
Τι εννοείς? Επειδή είναι άσπρο? Αν εννοείς αυτό θα αλλάξω το χρώμα που γράφουμε Όχι ρε φαίνεται κανονικά όταν γράφω.Απλά όταν πάω να κάνω ένα reply δεν μου εμφανίζει τίποτα στο Post title. Ούτε εμένα εμφανίζεται, δεν ξέρω τι φταίει Κάποιες φορές δεν μπορώ να ποστάρω όταν δεν μου εμφανίζεται. Προς το παρόν όλα κομπλέ. Άρα lock. Αν γίνει κάτι θα το κάνω unlock. | |
|
| |
baf oner is back
| |
| |
| Ρε μην αλλάζετε θέματα(Πρόβλημα με το θέμα Baf0ner μπες) | |
|